Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 20. helmikuuta 2012

Talvilomapuuhia viime viikolta 20.2.2012
Vanhat kotisivuni sanoivat jostakin syystä sopimuksen irti tai minä en vaan jostakin syystä osaa niitä enää käyttää. Sivuja ja kuvia ei saanut enää lisäiltyä joten nyt harjoittelen jälleen uuden blogin avaamista. Toivottavasti saan vielä tuloksia sinne lisäiltyä. Katsotaan miten käy.
Viime viikolla vietettiin rauhallista lomaviikkoa. Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei ollut, mutta puuhaa riitti. Treenailtiin monena päivänä vähän; vähän tokoa ja tuli pitkän talvitauon jälkeen vähän sulatettua riistaakin. Simba ei ollut riistaa nähnyt syksyn jälkeen ollenkaan. Sakke oli ihan haltioissaan. Simba teki oikein vakuuttavaa rauhallisen vauhdikasta työtä. Tästä on hyvä jatkaa treenejä jossakin vaiheessa.
Toko:ssa ollaan molempien koirien kanssa treenailtu EVL:n liikkeitä. Mukavasti tuo turbo oppii noita, no nimensä mukaisesti vauhtia on vähän liikaakin. Malttia pitää treenata enemmän ja puuhaa riittää paljon vielä ennen seuraavaa koetta.
Sunnuntaina 19.2. olimme Euran S-Marketin järjestämässä Laskiaisriehassa Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen mukana vetämässä lapsia rattailla ja reelä. Simba pääsi myös kokeilemaankyseistä lajia ensimmäistä kertaa. Minäkään en ole aikaisemmin tutustunut VETO-lajina. Ensin Simbaa vähän pelotti nuo kärryjen aisat kun ne vaan seuraavat mukana, mutta nopeasti se sai jutunpäästä kiinni ja juoksi jo iloisesti lapsia kyyditen. Tyynen rauhallisesti se istui kun kiinnitin lasta turvavyöhön ja matkaan se lähti iloisesti.
Kuva: Martti Kallio ja kyydissä Sandra Kallio.
Vieraitakin tuossa muutamana päivänä kävi. Suloinen Maya 6kk (Waterfox Red Maya). Simballa ja Mayalla oli niin kivaa. Oli kiva jälleen seurata punaturkien leikkimistä.
Tänään oli viikonlopun jälkeen aivan loistava ilma ja tuli ulkoilutettua kameraa myös aamupäivälenkillä. Alla muutama kuva pojista.
Simba
Kuvassa: Simba ja Sakke
Kuvassa: Simba 2v.3kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti